top of page

Over mij

 

Mijn naam is Linda Deurloo. Ik ben getrouwd en heb een prachtige, inmiddels volwassen dochter. Ik kom uit Arnhem, maar woon alweer een behoorlijke tijd in Duiven aan het randje van Groessen.

 

Ik wist nooit wat ik wilde worden en ben per ongeluk in het zakelijke leven terecht gekomen. Geen spijt van, het heeft me veel geleerd, maar in 2010 vond ik het tijd worden om een andere richting te gaan kiezen. Als ik nog wil gaan studeren moet ik het nu doen! Ik ben de opleiding voor kinderyogadocente en Yinyoga voor volwassenen gaan volgen en ik heb daar mijn diploma voor gehaald. Een goede keus, want in de jaren daarna ontstond mijn eigen bedrijf, Yoga BijLinn. Met gedrevenheid en heel veel plezier volg ik met grote regelmaat opleidingen, trainingen en (bij)scholingen. 

Ik heb inmiddels jarenlang ervaring met het geven van yogalessen en hoewel ik geniet van het les geven aan kinderen en volwassenen, wilde ik op een gegeven moment mijn kennis uitbreiden. Ik heb in 2021 mijn diploma behaald als holistisch kindercoach. Zo valt alles op zijn plek en ben ik heel trots op wat er ontstaat en dat ik door middel van mijn lessen en coaching een klein beetje het verschil kan maken.  

 

Diploma:

Kinderyoga-opleiding bij Ananda Yogacentrum Ellecom

Yinyoga Teacher Training  bij Esther Sheen Pure Energy Yoga, YogaPoint Arnhem

Holistisch kindercoach bij Gea Stiekema, Wageningen

 

Certificaat:

Eerste Hulpverlening Bij Ongelukken – EHBO, kinderen en volwassenen

 

Bijscholing:

  • Yoganidra

  • Mindfulness voor kids

  • Ontspanning en rust bij kinderen en tieners

  • Zelfvertrouwen en kracht

  • Hechting en dragen met yogaoefeningen voor ouder en kind

  • Ademwerk: de reis naar binnen

Training:

Beelddenken bij volwassenen en kinderen

Hooggevoeligheid bij volwassenen en kinderen

Systemisch werken met kinderen

 

Kwaliteitsregistratie met keurmerk:

KRWB - aangesloten

 

bottom of page